0
Your shopping cart is empty!
Alennus

Helkama E-Trike 3V

Tuotteen tunnus:Helkama E-Trike 3V
Hinta sisältäen verot2999,00 €
Myyntihinta 2899,00 €
Hinta / kg:
Uudistunut ja entistä vakaampi E-Trike tarjoaa sähköavusteista menoa jopa 80 kilometrin matkalle. E-Trikella matka taittuu mukavasti ulkoillen ilman tasapainohuolia. Hyppää selkään, tartu ohjaimiin ja anna sähkön viedä! Voit valita kolmesta avustustasosta. E-Trike on loistava kumppani kauppareissulle: etukoriin mahtuu mainiosti isommatkin ostokset. Seisontavalotoiminnolla varustettu etu- ja takavalo huolehtivat pyöräilijän näkyvyydestä. Sisältää ilmaisen toimituksen (arvo 29€)
Runkokoko
+ -

Kuvaus

Helkama E-Trike 3V

 

Uudistunut ja entistä vakaampi E-Trike tarjoaa sähköavusteista menoa jopa 80 kilometrin matkalle. E-Trikella matka taittuu mukavasti ulkoillen ilman tasapainohuolia. Hyppää selkään, tartu ohjaimiin ja anna sähkön viedä! Voit valita kolmesta avustustasosta. E-Trike on loistava kumppani kauppareissulle: etukoriin mahtuu mainiosti isommatkin ostokset. Seisontavalotoiminnolla varustettu etu- ja takavalo huolehtivat pyöräilijän näkyvyydestä.

 

Entistä vakaampaa E-Trikea on ilo ulkoiluttaa! E-Trike on loistava valinta, kun kaipaat pyöräilyyn vakautta ja keveyttä. E-Trikessa on kolme avustustasoa: eco, normal ja high. Akku kestää jopa 80 km, jonka jälkeen ajo jatkuu kuten tavallisella pyörällä. Akku latautuu täyteen neljässä tunnissa. Käsijarru, perinteinen jalkajarru ja kolmivaihteinen Shimano Nexus -vaihteisto ovat helppokäyttöiset ja luotettavat perusvarusteet. Pyörässä on myös LED-etu- ja takavalo seisontavalotoiminnolla, säädettävä ohjainkannatin ja irrotettava etukori. Sisältää ilmaisen toimituksen (arvo 29€)

 

Helkama E-Trike 3V tekniset tiedot:

Runkokorkeus     52 cm
Rengaskoko     20, 24”
Vaihteet     Shimano Nexus 3v
Varusteet     Laturi, LED-etu- ja takavalo seisontavalotoiminnolla, Säädettävä ohjainkannatin, Irroitettava kori, Lukko
Vanne/rengas     Edessä 20" 50-406, takana 24" 50-507
Ajajan vähimmäispituus     152 cm
Keskiö     38H, 140 mm
Etu-/takajarru     Käsijarru (V-jarru)/jalkajarru
Etu-/takanapa     2 x Alumiini /Shimano Nexus 3v
Paino     32 kg
Akku     Li-ion 418 Wh, 36V, 11,6 Ah
Moottori     Shimano Steps 250 W
Avustustasot     3 kpl
Toimintasäde     jopa 80 km
Latausaika     n. 4 h

 

 

Lisätiedot: http://www.helkamavelox.fi/pyora/e-trike/

 

Takaisin: Muut pyörät

Tuoteryhmät

felt g

polar g

helkama g

kettler g

tunturiheart g

tunturi g