banners  banner2  

 

0
Your shopping cart is empty!

Huom! Verkkokauppamme tuotetoimituksissa on katkos 2.11. – 10.11. välisenä aikana. Asiakaspalvelun sähköposti ja puhelinnumero toimii normaalisti.

Helkama Strolly

Helkama Strolly

Tuotteen tunnus:Helkama Strolly
Myyntihinta 632,00 €
509,68 €
Hinta / kg:
Ketterä teollisuuspotkulauta Strolly sopii käteväksi kulkuneuvoksi vaikkapa varastoon tai teollisuushalliin. Ketterä teollisuuspotkulauta Strolly sopii käteväksi kulkuneuvoksi tasaisille lattiapinnoille – esimerkiksi varastoon tai teollisuushalliin. Kahdella takapyörällä varustettu Strolly on erinomainen siirtymistä sujuvoittava kulkupeli vaikkapa vuoromestareille, läheteille tai lentoaseman henkilöstölle. Etukorissa on helppo kuljettaa kevyet lähetykset ja olennaisimmat tarvikkeet. Sisältää ilmaisen toimituksen (arvo 29€)
Väri
+ -

Kuvaus

Helkama Strolly

trolly on ketterä teollisuuspotkulauta esimerkiksi varastojen, teollisuushallien ja lentokenttien tasasille lattioille. Kahden takapyörän ansioista Strolly on turvallinen liukkaallakin alustalla ja pyörä pysyy pystyssä ilman telinettä tai tukea. Takalokasuojajarrulla pysähdys onnistuu helpposti. Tärkeät paperit kulkevat kätevästi mukana korissa.

Strolly kuuluu Helkaman ammattikäyttötuotteisiin – tuotteet on suuniteltu yrityksille ja työkäyttöön. Löydät koko valikoima tästä. Toimitetaan täysin ajokuntoisena sekä säädettynä. Sisältää ilmaisen toimituksen (arvo 29€)

 

Helkama Strolly tekniset tiedot:

Varusteet Umpikumirenkaat, Takalokasuojajarru, Etukori
Paino 11 kg

 

 

 

Lisätiedot: https://www.helkamavelox.fi/pyorat/erikois/strolly/

Takaisin: Ammattikäyttöön

felt

polar

helkama

kettler

tunturi heart

tunturi

head