0
Your shopping cart is empty!
Helkama Strolly

Helkama Strolly

Tuotteen tunnus:Helkama Strolly
Myyntihinta 632,00 €
509,68 €
Hinta / kg:
Ketterä teollisuuspotkulauta Strolly sopii käteväksi kulkuneuvoksi vaikkapa varastoon tai teollisuushalliin. Ketterä teollisuuspotkulauta Strolly sopii käteväksi kulkuneuvoksi tasaisille lattiapinnoille – esimerkiksi varastoon tai teollisuushalliin. Kahdella takapyörällä varustettu Strolly on erinomainen siirtymistä sujuvoittava kulkupeli vaikkapa vuoromestareille, läheteille tai lentoaseman henkilöstölle. Etukorissa on helppo kuljettaa kevyet lähetykset ja olennaisimmat tarvikkeet. Sisältää ilmaisen toimituksen (arvo 29€)
Väri
+ -

Kuvaus

Helkama Strolly

Ketterä teollisuuspotkulauta Strolly sopii käteväksi kulkuneuvoksi tasaisille lattiapinnoille – esimerkiksi varastoon tai teollisuushalliin. Kahdella takapyörällä varustettu Strolly on erinomainen siirtymistä sujuvoittava kulkupeli vaikkapa vuoromestareille, läheteille tai lentoaseman henkilöstölle. Etukorissa on helppo kuljettaa kevyet lähetykset ja olennaisimmat tarvikkeet. Tasaisille lattiapinnoille sopiva, ketterä teollisuuspotkulauta esimerkiksi työnjohtajille, vuoromestareille, lentokenttähenkilöstölle ja läheteille. Kahden takapyörän ansiosta turvallinen liukkaallakin alustalla. Sisältää ilmaisen toimituksen (arvo 29€)

 

Strolly on tasaisille lattiapinnoille sopiva, ketterä teollisuuspotkulauta. Kahden takapyörän ansiosta Strolly on turvallinen liukkaallakin alustalla. Strollyssa on umpikumirenkaat, takalokasuojajarru ja tavaroiden kuljettamiseen etukori, jonka kuljetuskapasiteetti on 5 kg. Säädettävän potkulaudan korkeus on 97–112 cm ja pituus 118 cm.

 

Helkama Strolly tekniset tiedot:

Varusteet Umpikumirenkaat, Takalokasuojajarru, Etukori
Paino 11 kg

 

 

 

Lisätiedot: http://www.helkamavelox.fi/pyora/strolly/

Takaisin: Ammattikäyttöön

Tuoteryhmät

felt g

polar g

helkama g

kettler g

tunturiheart g

tunturi g