0
Your shopping cart is empty!
Alennus

Tunturi C55-F Performance

Tuotteen tunnus:17TCF55000
Hinta sisältäen verot999,00 €
Myyntihinta 799,00 €
Hinta / kg:
Performance C55 on monipuolisilla ohjelmilla varustettu crosstrainer, jossa on servosäädettävä kestomagneettivastus ja vastustasoja on 32. Säännöllinen harjoittelu vahvistaa lihastesi ja niveltesi kuntoa sekä parantaa hapenottokykyäsi, joten tämä kuntoilulaite soveltuu erinomaisesti kaiken tasoisille kuntoilijoille. Ohjelmia tässä crostrainerissa on yhteensä 20 ja niiden joukosta löytyy ohjelmia niin aloittelijoille kuin jo pidempään laitetta käyttäneille. 5,5-tuumainen värillinen LCD-näyttö taustavalolla mahdollistaa myös Kinomap- ja Fit Hi Way/iConsole-toimintojen käytön, joiden avulla online-tilassa voit haastaa muita käyttäjiä, vertailla tuloksiasi ja harjoitella valitsemassasi maisemassa Google Street View-toiminnon ansiosta. Crosstrainerissa on myös integroitu tablettiteline sekä Bluetooth-tuki.Tunturi C55-F Performance sisältää ilmaisen toimituksen (arvo 29€)
+ -

Kuvaus

Tunturi C55-F Performance

 

Performance C55 on monipuolisilla ohjelmilla varustettu crosstrainer, jossa on servosäädettävä kestomagneettivastus ja vastustasoja on 32. Säännöllinen harjoittelu vahvistaa lihastesi ja niveltesi kuntoa sekä parantaa hapenottokykyäsi, joten tämä kuntoilulaite soveltuu erinomaisesti kaiken tasoisille kuntoilijoille. Ohjelmia tässä crostrainerissa on yhteensä 20 ja niiden joukosta löytyy ohjelmia niin aloittelijoille kuin jo pidempään laitetta käyttäneille. 5,5-tuumainen värillinen LCD-näyttö taustavalolla mahdollistaa myös Kinomap- ja Fit Hi Way/iConsole-toimintojen käytön, joiden avulla online-tilassa voit haastaa muita käyttäjiä, vertailla tuloksiasi ja harjoitella valitsemassasi maisemassa Google Street View-toiminnon ansiosta. Crosstrainerissa on myös integroitu tablettiteline sekä Bluetooth-tuki. Tunturi C55-F Performance sisältää ilmaisen toimituksen (arvo 29€)

 

 

Tunturi C55-F Performance tekniset tiedot:

 

Vastustyyppi Servosäädettävä kestomagneetti
Vauhtipyörä 32 kg
Teho 350 W
Ergometri Kyllä
Virtalähde Muuntaja 9V / 1A
Askelpituus 19 tuumaa
ERGONOMIA

Käsipulssi Kyllä
Langaton sykevastaanotin Kyllä
Siirtopyörät Kyllä
LUOKITUS

Käyttöympäristö Kotikäyttö
MITTARI

Näyttö 5,5-tuumainen värillinen LCD-näyttö taustavalolla
Vastustasot 32
Ohjelmia yhteensä 20 (1 manuaalinen, 4 aloittelija, 4 edistynyt, 4 urheilullinen, 4 sykeohjelmat, 1 teho-ohjelma, 1 palautussykkeen mittaus, 1 kehon rasvaprosentti)
Teho-ohjelmat 1 (10 - 350 Watt ± 5 W)
Kuntotesti Palautus / Kehon rasva / Painoindeksi
Aika Kyllä
Matka Kyllä

 

 

Lisätiedot: http://tunturifitness.fi/tuote/crosstrainerit/performance-c55/

Takaisin: Crosstrainer

Tuoteryhmät

felt g

polar g

helkama g

kettler g

tunturiheart g

tunturi g