0
Your shopping cart is empty!
Alennus

ESLA Potkupyörä 3300

Tuotteen tunnus:330010
Hinta sisältäen verot539,00 €
Myyntihinta 499,00 €
Hinta / kg:
Potkupyörä on kehitetty yhteistyössä käyttäjien ja asiantuntijoiden kanssa. Laitteen suunnittelussa on alusta saakka tarkkaan huomioitu käyttäjien tarpeet. Potkupyörästä on tullut turvallinen ja mukava liikuntaväline kaikille ympärivuotiseen käyttöön.

Leveys 60 cm
Sisäleveys 37 cm
Pituus 128 cm
Säädettävä korkeus 80-105cm
Istuinkorkeus 62 cm
Eturengas 12,5"
Takarengas 12,5"
Paino 16,90 kg
Kantavuus 150 kg
Tavarakorin tilavuus 23 litraa
CE- merkintä Ilmainen kotiinkuljetus
Väri
+ -

Kuvaus

Potkupyörä on kehitetty yhteistyössä käyttäjien ja asiantuntijoiden kanssa. Laitteen suunnittelussa on alusta saakka tarkkaan huomioitu käyttäjien tarpeet. Potkupyörästä on tullut turvallinen ja mukava liikuntaväline kaikille ympärivuotiseen käyttöön. Potkupyörässä on vankka teräsrunko ja neljä isoa kuulalaakeroitua pyörää. Tasapainojousitettu kaksoistanko-ohjaus ja alaspäin levenevä kolmiorakenne tekevät laitteesta stabiilin ja turvallisen käyttää.

Potkupyörässä on hyvät rumpujarrut, jotka toimivat tehokkaasti myös märällä kelillä ja pakkasella. Erikoiskeveät jarruvaijerit lisäävät käyttömukavuutta. Hyvät heijastimet (6 kpl / potkupyörä) auttavat näkymään liikenteessä. Potkupyörän etu- ja takarungot voidaan tarvittaessa irrottaa toisistaan esimerkiksi kuljetuksen ajaksi. Potkupyörä toimitetaan valmiiksi koottuna pahvilaatikossa etu- ja takarungot irrotettuna.

ESLA-Potkupyörä on testattu useissa testauslaitoksissa ja se täyttää standardien asettamat kesto- ja laatuvaatimukset. Potkupyörä on testattu mm. VTT:n Turvallisuustekniikan, TüV Product Service GmbH:n, Kuluttajaviraston ja Sintef:in puolueettomissa testeissä.

Soittokello, puolaheijastin, lankakori, nippapumppu ja vaijerilukko kuuluvat vakiovarusteena Potkupyörään.

Potkupyörässä on aine- ja valmistusvirheiden varalta kolmen vuoden takuu. Takuu ei koske kulumisesta (esim. renkaat tai jarrukengät), ruostumisesta tai virheellisestä käytöstä aiheutuneita vikoja tai haittoja. Jokaisen ESLA-Potkupyörän mukana toimitetaan varaosaluettelo, käyttöohje ja takuukortti.

Ilmainen kotiinkuljetus

Leveys 60 cm
Sisäleveys 37 cm
Pituus 128 cm
Säädettävä korkeus 80-105cm
Istuinkorkeus 62 cm
Eturengas 12,5"
Takarengas 12,5"
Paino 16,90 kg
Kantavuus 150 kg
Tavarakorin tilavuus 23 litraa
CE- merkintä

Takaisin: Potkupyörät

Tuoteryhmät

felt g

polar g

helkama g

kettler g

tunturiheart g

tunturi g