Helkama Cargo Trike 3-V 20"

Tuotteen tunnus:Helkama Cargo Trike 3-V 20"
Myyntihinta: 1870,00 €
Hinta / kg:
Helkama Cargo Trike on raskaisiin sisä- ja ulkokuljetuksiin tarkoitettu 3-vaihteinen, 3-pyöräinen rahtipyörä. Pyörässä on pistosuojatut renkaat, takana kookas tavarateline ja edessä kannellinen muovilaatikko. Sisältää ilmaisen toimituksen (arvo 29€)
+ -

Kuvaus

Helkama Cargo Trike

Cargo Trike on raskaisiin sisä- ja ulkokuljetuksiin tarkoitettu kolmipyöräinen rahtipyörä. Trikessa on kolmivaihteinen Shimano Nexus -vaihteisto, Shimano-napadynamo, halogeenivalot ja LED-valot. Rahtipyörän takaosassa on kookas tavarateline ja edessä kannellinen muovilaatikko (80 x 60 x 41,5 cm). Pyörässä on sekä käsijarru (HR-jarru) että jalkajarru. Pistosuojatut renkaat varmistavat, että työt rullaavat mukavasti kaikissa olosuhteissa. Sisältää ilmaisen toimituksen (arvo 29€)

 

Teet työt helpommin ja nopeammin! Kolmipyöräinen Cargo Trike on oikea valinta raskaisiin sisä- ja ulkokuljetuksiin. Rahtipyörä kuljettaa vaivattomasti tavarat paikasta toiseen, ja työt voivat jatkua. Pyörässä on Shimanon kolmivaihteinen vaihteisto, sekä käsi- että jalkajarru, pistosuojatut renkaat ja suuri kannella varustettu kuljetuslaatikko.

 

Helkama Cargo Trike tekniset tiedot:


Runkokorkeus 52 cm
Rengaskoko 20”
Vaihteet Shimano Nexus 3v
Varusteet Halogeenivalot, LED-takavalo, Kannellinen muovilaatikko
Vanne/rengas 20" 55-406
Ajajan vähimmäispituus 152 cm
Etu-/takajarru Käsijarru (HR-jarru) / jalkajarru
Etu-/takanapa Shimano napadynamo/Shimano Nexus 3v
Paino 32 kg

 

 

 

Lisätiedot: http://www.helkamavelox.fi/pyora/cargo-trike/

Takaisin: Ammattikäyttöön

Tuoteryhmät

felt g

polar g

helkama g

kettler g

tunturiheart g

tunturi g