Huom! Pyöräkeskuksen asiakaspalvelun puhelinpalvelussa on katkos 20.11. – 6.12.2018 välisenä aikana. Ota yhteyttä sähköpostilla.

Alennus

Tunturi C80-R Endurance Crosstrainer

Tuotteen tunnus:Tunturi C80-R Endurance Crosstrainer
Hinta: 1299,00 €
Myyntihinta: 1049,00 €
Hinta / kg:
Endurance C80 -crosstrainer on varustettu useilla erilaisilla ja haastavilla harjoitteluohjelmilla. Säännöllinen harjoittelu vahvistaa lihastesi ja niveltesi kuntoa sekä parantaa hapenottokykyäsi. Valittavanasi on jopa 44 eri ohjelmaa ja vastustasoja on 32. Sykkeenmittauksella varmistat turvallisen ja tavoitteisiisi sopivan rasitustason sekä palautussykettäsi seuraamalla saat tiedon kuntosi kehittymisestä. Sykkeenmittaus käsiantureilla, mutta voit hankkia lisävarusteeksi langattoman sykevyön. T-Road-ohjelma vie sinut mm. Toscanan maisemiin. T-Trainer-toiminto opastaa sinua kaikissa eri kuntoiluvaihtoehdoissa. Endurance C80 -crosstrainerissa on integroitu tablettiteline ja Bluetooth-tuki sovelluksia varten. Sisältää ilmaisen toimituksen (arvo 99€)
+ -

Kuvaus

Tunturi C80-R Endurance

 

Endurance C80 -crosstrainer on varustettu useilla erilaisilla ja haastavilla harjoitteluohjelmilla. Säännöllinen harjoittelu vahvistaa lihastesi ja niveltesi kuntoa sekä parantaa hapenottokykyäsi. Valittavanasi on jopa 44 eri ohjelmaa ja vastustasoja on 32. Sykkeenmittauksella varmistat turvallisen ja tavoitteisiisi sopivan rasitustason sekä palautussykettäsi seuraamalla saat tiedon kuntosi kehittymisestä. Sykkeenmittaus käsiantureilla, mutta voit hankkia lisävarusteeksi langattoman sykevyön. T-Road-ohjelma vie sinut mm. Toscanan maisemiin. T-Trainer-toiminto opastaa sinua kaikissa eri kuntoiluvaihtoehdoissa. Endurance C80 -crosstrainerissa on integroitu tablettiteline ja Bluetooth-tuki sovelluksia varten. Tunturi C80-R Endurance sisältää ilmaisen toimituksen (arvo 99€)

 

 

 

Tunturi C80-R Endurance tekniset tiedot:

TEKNISET TIEDOT

Vastustyyppi Sähkömagneetti, T-Gen induktio
Vauhtipyörä 32 kg
Teho 600 W
Ergometri Kyllä
Virtalähde Muuntaja 26V / 2.3A
Askelpituus 16 tuumaa


ERGONOMIA

Käsipulssi Kyllä
Langaton sykevastaanotin Kyllä
Siirtopyörät Kyllä

LUOKITUS

Käyttöympäristö Kotikäyttö

MITTARI

Näyttö 7-tuumainen värillinen TFT-LCD-näyttö
Vastustasot 58
Ohjelmia yhteensä 44 (10 esiasetusta, 1 teho-ohjelma, 1 tavoitesyke, 5 T-Ride, 3 T-Road, 1 manuaalinen, 1 pika-aloitus, 1 kuntotesti, 1 T-trainer, 20 omaa ohjelmaa)
Teho-ohjelmat 6 (20 - 440 Watt ± 1 W)
Kuntotesti Multi step VO2 Max.
Aika Kyllä
Matka Kyllä

 

 

Lisätiedot: http://tunturifitness.fi/tuote/crosstrainerit/endurance-c80/

Takaisin: Crosstrainer

Tuoteryhmät

felt g

polar g

helkama g

kettler g

tunturiheart g

tunturi g