Huom! Pyöräkeskuksen asiakaspalvelun puhelinpalvelussa on katkos 20.11. – 6.12.2018 välisenä aikana. Ota yhteyttä sähköpostilla.

Alennus

Tunturi C20-R Competence Crosstrainer

Tuotteen tunnus:Tunturi C20-R Competence Crosstrainer
Hinta: 719,00 €
Myyntihinta: 549,00 €
Hinta / kg:
Aloitustason Tunturi-crosstrainer sopii erinomaisesti henkilöille, jotka haluavat aloittaa kuntoilun. Kompakti ja helppokäyttöinen, ei tarvitse verkkovirtaa. Sisältää kaikki perustoiminnot, kuten sykkeen mittauksen. Liikkuu pehmeästi. Säädettävät polkimet. Vastusta säädetään manuaalisesti ja selkeä LCD-näyttö kertoo kalorinkulutuksen, ajan sekä matkan pituuden. Competence C20 -crosstrainerista löytyy palatussykkeen mittaus, maksimisyke sekä manuaalinen pika-aloitus. Ohjelmia on 3 kappaletta, joten turhia ohjelmia ei ole, vaan voit nauttia vain kuntoilusta. Analoginen 5-5,4 kHz:n sykevyö on mahdollista hankkia lisävarusteena. Tunturi C20-R Competence sisältää ilmaisen toimituksen (arvo 99€)
+ -

Kuvaus

Tunturi C20-R Competence

 

Aloitustason Tunturi-crosstrainer sopii erinomaisesti henkilöille, jotka haluavat aloittaa kuntoilun. Kompakti ja helppokäyttöinen, ei tarvitse verkkovirtaa. Sisältää kaikki perustoiminnot, kuten sykkeen mittauksen. Liikkuu pehmeästi. Säädettävät polkimet. Vastusta säädetään manuaalisesti ja selkeä LCD-näyttö kertoo kalorinkulutuksen, ajan sekä matkan pituuden. Competence C20 -crosstrainerista löytyy palatussykkeen mittaus, maksimisyke sekä manuaalinen pika-aloitus. Ohjelmia on 3 kappaletta, joten turhia ohjelmia ei ole, vaan voit nauttia vain kuntoilusta. Analoginen 5-5,4 kHz:n sykevyö on mahdollista hankkia lisävarusteena. Tunturi C20-R Competence sisältää ilmaisen toimituksen (arvo 99€)

 

 

 

Tunturi C20-R Competence tekniset tiedot:

Vastustyyppi Manuaalisesti säädettävä kestomagneetti
Vauhtipyörä 28 kg
Teho 300 W
Ergometri Ei
Virtalähde Paristot 2x AA
Askelpituus 16 tuumaa

ERGONOMIA

Käsipulssi Kyllä
Langaton sykevastaanotin Kyllä
Siirtopyörät Kyllä

LUOKITUS

Käyttöympäristö Kotikäyttö


MITTARI

Näyttö 5,5-tuumainen yksivärinen LCD-näyttö
Vastustasot 8
Ohjelmia yhteensä 3 (1 manuaalinen, 1 palautussykkeen mittaus, 1 kehon rasvaprosentti)
Teho-ohjelmat Ei
Kuntotesti Ei
Aika Kyllä
Matka Kyllä

 

 

Lisätiedot: http://tunturifitness.fi/tuote/crosstrainerit/competence-c20/

 

Takaisin: Crosstrainer

Tuoteryhmät

felt g

polar g

helkama g

kettler g

tunturiheart g

tunturi g